Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον αθλητισμό σε περίπτωση πανδημίας

 

Μετά τη σύσταση και την πρόταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλο λόγω του φόβου ότι η πανδημία του Covid-19 εξαπλωθεί σε μεγαλύτερο πληθυσμό, όλες οι σημαντικές παγκόσμιες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων εκλογών, συναυλιών, εμπορίου, μεταφοράς από χώρα σε χώρα, και σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τα διεθνή τουρνουά ποδοσφαίρου και κρίκετ, και εγχώριοι αγώνες, ακυρώθηκαν.

Παρόλο που είναι μια υγιεινή και διασκεδαστική δραστηριότητα, έχει σταματήσει για λόγους ασφαλείας όσον αφορά την αθλητική κουλτούρα. Με τους πολίτες να φοβούνται ότι θα κολλήσουν την ασθένεια και τις αθλητικές προσωπικότητες να εμφανίζονται στη σκηνή, οι κυβερνήσεις έμειναν με ελάχιστη επιλογή εκτός από το να κλείσουν όλα τα στάδια και να ακυρώσουν εκδηλώσεις.

Παγκόσμια Οικονομία και Αθλητισμός

Για την ακρίβεια, το έτος 2020 ξεκίνησε στις 12 Μαρτίου και ολοκληρώθηκε στις 12 Μαρτίου, αποδεικνύοντας ότι είναι η χειρότερη χρονιά στη ζωή όλων των φιλάθλων. Όλα τα αθλητικά τουρνουά σε όλο τον κόσμο έχουν επίσημα και νομικά διακοπεί από σήμερα. Ο Επίτροπος της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Άνταμ Σίλβερ, εξέδωσε δήλωση υποστηρίζοντας ότι τα έσοδά τους έχουν μειωθεί στο μηδέν λόγω της παγκόσμιας εξάπλωσης της Πανδημίας.

Επιπλέον, ως ένας κλάδος που παράγει περισσότερα από εκατό δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα κάθε χρόνο, το επίπεδο απώλειας εσόδων που έχει βιώσει μέχρι τώρα και θα υπομείνει το επόμενο έτος είναι αναμφισβήτητα τρομερό. Αθλητές, παίκτες του κρίκετ, ποδοσφαιριστές και άλλοι παίκτες έχουν χάσει τη δουλειά τους λόγω του κλεισίματος των γηπέδων. Ωστόσο, επηρέασε σημαντικά τους διοργανωτές του τουρνουά και όσους συμμετείχαν στο σχεδιασμό του.

Ο Covid-19 που σχετίζεται με τον αθλητισμό είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια θέσεων εργασίας.

Σύμφωνα με έκθεση του ESPN, η πανδημία οδήγησε σε περίπου 3 εκατομμύρια θέσεις εργασίας παγκοσμίως.

 • Αθλητικοί Προπονητές
 • Αθλητές και Αθλητές
 • Έμποροι τυχερών παιχνιδιών
 • Προπονητές και Πρόσκοποι
 • Προπονητές γυμναστικής
 • Εκπαιδευτές αεροβικής
 • Οι καλύτεροι στατιστικολόγοι
 • Τεχνικοί Αναψυχής

Οι ειδικοί του Entertainment AttendantsSports προβλέπουν ότι εάν η κατάσταση δεν βελτιωθεί έως τον Ιούνιο του 2021, ο κλάδος θα χάσει τουλάχιστον 12 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα. Η παγκόσμια οικονομία μπορεί να επιδεινωθεί σε επικίνδυνα επίπεδα, με το ΑΕΠ ή το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν των χωρών να πέφτουν απότομα.

Λοιπόν, αν είστε λάτρης των σπορ, τι πρέπει να κάνετε τώρα;

Συμπερασματικά, δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης του κόσμου, υπάρχει ελάχιστη έως καθόλου προοπτική να επιτραπεί στους θεατές να επιστρέψουν στα στάδια για να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα τους αθλήματα. Λοιπόν, τι πρέπει να κάνετε εάν είστε μεγάλος λάτρης των σπορ;

Ακολουθούν μερικές δυνατότητες που πρέπει να λάβετε υπόψη:

 • Οι ταινίες για τον αθλητισμό είναι κάτι που μου αρέσει να βλέπω.
 • Το να παίζετε εικονικά βιντεοπαιχνίδια με βάση το αγαπημένο σας άθλημα είναι διασκεδαστικό για να περνάτε την ώρα σας.
 • Απολαμβάνετε και παρακολουθείτε ζωντανή ροή του τουρνουά σας στο διαδίκτυο και συναντάτε νέα άτομα με παρόμοια χόμπι.

Συνολικά, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αγαπήσετε τον αθλητισμό απλώς μένοντας στο σπίτι και παραμένοντας ασφαλείς ενώ παράλληλα επιδιώκετε το πάθος σας με διάφορους τρόπους.

Αθλητισμός και Παγκόσμια Οικονομία

Για την ακρίβεια, η 12η Μαρτίου 2020 αποδείχτηκε η χειρότερη χρονιά της ζωής κάθε φανατικού σπορ. Από σήμερα, όλα τα αθλητικά τουρνουά σε όλο τον κόσμο ανακοινώθηκαν επίσημα και με νόμο ότι έχουν σταματήσει. Ο Άνταμ Σίλβερ, ο Επίτροπος της εθνικής ομοσπονδίας μπάσκετ, είπε ότι τα έσοδά τους έχουν πέσει στο μηδέν λόγω της παγκόσμιας εξάπλωσης της πανδημίας.

Επιπλέον, καθώς ο αθλητισμός είναι ένας κλάδος που παράγει περισσότερα από εκατό δισεκατομμύρια έσοδα κάθε χρόνο, το ποσό των ζημιών που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα και θα συναντήσει το επόμενο έτος είναι αναμφίβολα καταστροφικό. Το κλείσιμο των σταδίων έχει αφήσει άνεργους αθλητές, παίκτες του κρίκετ, ποδοσφαιριστές και παίκτες. Ωστόσο, είχε επίσης μεγάλο αντίκτυπο στους διοργανωτές και σε άλλους που εμπλέκονται στη διευθέτηση αυτών των τουρνουά.